Beheer op afstand

NVBIT biedt verschillende diensten op het gebied van ICT-beheer. Om dit effectief te doen en u toch zo min mogelijk voor de voeten te lopen, gebeurt veel van ons beheer op afstand. Daarvoor gebruiken we verschillende softwareapplicaties, waaronder Autotask, Teamviewer en producten van n-able.

Automatisch proactief

Door uw ICT-beheer deels te automatiseren, heeft u er geen omkijken meer naar. Wij programmeren uw automatische beheer zodanig dat uw software op de juiste momenten wordt gemonitord en altijd op de toekomst is voorbereid. Door proactief op te treden, voorkomen we eventuele problemen en waarborgen we de continuïteit voor uw bedrijf.

Beheer voor al uw apparaten

Een ander voordeel van beheer op afstand is dat het toegepast kan worden voor alle apparaten met een internetverbinding. Dus beheren we niet alleen uw vaste computers, maar ook laptops, tablets, printers en zelfs telefoons. Zo heeft u al uw beheer onder één dak, en dat is wel zo overzichtelijk.

Uw software altijd up-to-date

Een belangrijk onderdeel van ICT-beheer is het tijdig updaten van softwareapplicaties. Uw medewerkers hebben vaak veel verschillende programma’s op hun PC staan, en die moeten allemaal up-to-date blijven. Via ons beheer op afstand worden updates automatisch buiten werktijd uitgevoerd, zodat uw werknemers de volgende dag weer met goed functionerende programma’s aan de slag kunnen.

Directe ondersteuning bij problemen

Ook biedt NVBIT directe ondersteuning voor u en uw medewerkers. Dit doen we via de telefoon en via de applicatie Teamviewer. Met Teamviewer kunnen de experts van onze servicedesk uw computer op afstand overnemen, zodat we het probleem direct kunnen oplossen. Zo hoeft u niet te wachten tot wij langskomen en kan uw medewerker zo snel mogelijk door met zijn taken.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over ICT-beheer op afstand? Neem dan gerust contact met ons op. We geven u graag een advies op maat voor uw bedrijf. U kunt ons bereiken op 072 711 28 13 of via info@nvbit.nl.