072 711 28 13  |  Support  |  EN

Met de print- en document oplossingen van NVBIT, beheren organisaties hun documenten eenvoudiger en efficiënter, en worden zij volledig ontzorgd op het gebied van printer- en tonermanagement

Printers

Met een print oplossing van NVBIT heeft u geen zorgen over het onderhoud van de printer. Service en onderhoud zijn inbegrepen en toners worden automatisch geleverd. Verder betaalt u per afdruk. Wel zo overzichtelijk!

Multifunctionals

NVBIT heeft een breed aanbod in multifunctionals voor het MKB, zowel A4 als A3, kleur of zwart/wit en koop, huur of lease. Voor een vaste prijs per afdruk ontzorgen wij u volledig en heeft u geen verrassingen meer!

Document oplossingen

In elke organisatie spelen documenten een cruciale rol. Bij NVBIT brengen wij documentatie processen in kaart met als doel deze processen te vereenvoudigen en te optimaliseren. Denk hierbij aan factuurprocessen, scannen en archiveren van documenten naar bijvoorbeeld CRM of ERP oplossingen.

Service & beheer

Onze printoplossingen worden geleverd met service op maat. Binnen heel Nederland service binnen 8, 4 of 2 werkuren afhankelijk van uw wensen of bedrijfsvoering. Daarnaast kan het beheer van uw printerpark op het gebied van supplies en service volledig aan ons worden uitbesteed.

Onze partners

Onze jarenlange ervaring in documentoplossingen heeft geleid tot een professioneel partnership met Sharp Document Solutions. Naast hardware levert NVBIT ook oplossingen voor o.a. betaalsystemen, follow-me printing, Cloud printing, documentmanagement oplossingen (achiveren) en het verwerken van documenten naar diverse ERP systemen zoals AFAS en Exact. Bij NVBIT kunt u dus terecht voor kopieermachines, multifunctionals, printers en alles rond uw documentproces. Uiteraard kunt u de kopieermachines, multifunctionals en printers ook huren of leasen. Voor een vast bedrag per maand bent u verzekerd van goede apparatuur en service op kantoor.