072 711 28 13  |  Support  |  EN

Facturatieverwerking, automatisch en digitaal

23 juli 2020 | Categorie: Automatisering, Nieuws

Geen papieren rompslomp meer rondom het verwerken van uw facturen, maar een volledig geautomatiseerd en digitaal proces afgestemd op uw organisatie.

Geautomatiseerd en voor ieder device

NVBIT heeft veel ervaring met het stroomlijnen, automatiseren en versnellen van de meest voorkomende bedrijfsprocessen. Zo hebben wij een compleet proces gecreëerd voor het automatisch en gemakkelijk indienen, ordenen, laten beoordelen en aanpassen van al uw facturen, ongeacht of u dit wilt doen met uw mobiel, tablet of laptop.

Aangepast aan uw voorwaarden

Bovendien kan dit proces volledig afgestemd worden op uw organisatie, werkwijze en voorkeuren. Slaat u uw facturen op in OneDrive, Sharepoint, in een specifiek programma of lokaal op de computer? Wilt u een melding krijgen over de status van een factuur via mail, sms, of push notificatie? Gebruikt uw organisatie software voor het digitaal ondertekenen voor documentatie, of wil u dit gaan gebruiken? NVBIT stemt de facturatieprocedure zoveel mogelijk af op uw wensen!

Snel aan de slag

Als uw organisatie werkt met Office 365 kunnen wij het proces al volledig voor uw inrichten. Heeft u nog geen Office 365? Wij staan klaar om u hiermee te helpen.

Meer weten? Op onze website www.nvbit.nl kunt u ons ontdekken wat wij doen en hoe wij klanten dagelijks helpen. Ook kunt u ons direct bereiken op info@nvbit.nl.