072 711 28 13  |  Support  |  EN

Over NVBIT

NVBIT is een full-service ICT-bureau gevestigd in Alkmaar. Wij helpen ondernemers het maximale uit hun bedrijf te halen. Dat doen we door voor onze klanten hun ICT en telefonie te beheren. Zo hebben ze er zelf geen omkijken meer naar. Daarnaast geven we advies over de aanschaf en opzet van software, hardware en werkplekken.

Volledig verzorgd

Wij bieden onze klanten volledig verzorgde diensten. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken over uw telefonie of ICT-systemen. En is er een probleem? Dan staan we direct voor u klaar om het op te lossen.

Persoonlijke service

NVBIT werkt met een klein, ervaren en gedreven team. Dat betekent dat we onze klanten en hun situatie persoonlijk kennen. Daardoor kunnen we u precies de service bieden waar u behoefte aan heeft.

Het team

Ons vaste team wordt geleid door Nando van Beek. Nando is de oprichter en eigenaar van NVBIT. Hij heeft ruime ervaring met telefonie, netwerkverbindingen, softwareapplicaties, webhosting en automatisering. Nando wordt ondersteund door IT consultants en applicatie ontwikkelaars.