072 711 28 13  |  Support  |  EN

Upgrade naar Microsoft 365 Business Premium

06 oktober 2020 | Categorie: ICT-advies, ICT-beheer


Bent u op zoek naar het meest geavanceerde cloud-based productiviteitspakket met geavanceerde beveiliging en apparaatbeheer? Of voldoet het Business Basic of -Standardpakket niet meer aan de eisen van de organisatie? NVBIT kan u makkelijk en voordelig upgraden naar Microsoft 365 Business Premium.

Microsoft biedt met het Business Premium pakket een toekomstgerichte oplossing voor organisaties.
Naast alle functies en mogelijkheden van het Business Standard pakketbiedt Business Premium geavanceerde beveiligingsmogelijkheden tegen cyberbedreigingen en het eenvoudiger beheren van bedrijfstoestellen.

Advanced Threat Protection

– ATP voorziet in extra beschermingtegen phishing, onveilige bijlagen en links, en geavanceerde malware.
– Vooruitstrevende verdedigingsmethoden tegen zero-day-aanvallen*, ransomware en andere moderne malwarepogingen.
– Beheer eenvoudig de toegang tot bedrijfsdocumenten of andere bedrijfsdata door beperkingen op te leggen (bijvoorbeeld: ‘Niet kopiëren’ of ‘Niet doorsturen’).
– Windows Defender: beveilig Windows 10-toestellen tegen virussen, spyware en andere schadelijke software.
– Voorkom het verlies van e-mails door het inschakelen van Onbeperkte Archivering en Langetermijnbehoud.

*Een zero-day-aanval is een cyberaanval die plaatsvindt op dezelfde dag waarop een lek in de software wordt ontdekt. Hackers profiteren van de lek in de software nog voordat de ontwikkelaar een oplossing beschikbaar stelt.

Mobile Device Management

Met Mobile Device Management kunnen de bedrijfstoestellen (zowel desktop als mobiel) van alle medewerkers centraal beheerd worden via een handige installatiewizard.
U kunt beveiligingsfuncties en -instellingen configureren, gestolen toestellen op afstand wissen, Office-apps laten implementeren op toestellen en deze configureren om automatisch updates te laten installeren.

Meer weten?

Wil u uw organisatie op de lange termijn en op een slimme en efficiënte manier beschermen tegen hedendaagse bedreigingen, en daarnaast gemakkelijk al je (mobiele) bedrijfsapparaten beheren, dan biedt Microsoft 365 Business Premium uitkomst. Neem contact met ons op voor meer informatie!