072 711 28 13  |  Support  |  EN

Elke organisatie is anders. Daarom biedt NVBIT ICT-advies op maat. Heeft u een vraag over uw hardware, software, telefonie of netwerken? Wij helpen u graag.

De beste apparatuur en software voor u

NVBIT biedt ook onafhankelijk advies over de aanschaf en installatie van
hardware en softwarepakketten voor uw bedrijf die aan alle eisen van het dagelijks werk voldoen. Gewoon, om efficiënter te functioneren. Maar ook als u bijvoorbeeld wilt overstappen op een nieuwere versie van Windows of het Office pakket. Of als u uw diensten uitbreidt, en een veelzijdige projectmanagementsoftware zoekt. Op basis van uw wensen bevelen wij de beste apparatuur en software aan. Als u eenmaal heeft besloten, kunnen wij alles voor u aanschaffen en installeren. Zo heeft u er geen omkijken meer naar.

Efficiënte werkplekken

Uw werknemers zijn op hun best als hun werkplek goed functioneert. Daarom adviseert NVBIT over de beste opzet voor uw werkplekken, en beheren we als u wilt alle software en hardware. Bijvoorbeeld door op gezette tijden alle applicaties bij te werken, en op afstand problemen op te lossen zodra ze ontstaan. Zo weet u zeker dat iedereen optimaal kan presteren.

Volledig verzorgd

Als u uw telefonie bij ons onderbrengt, heeft u één centraal aanspreekpunt voor al uw vragen. Wij adviseren u over de beste oplossing, sluiten de gekozen abonnementen af, en installeren en beheren uw telefoniesysteem. Onze experts op de klantenservice kennen uw situatie en staan altijd voor u klaar met de juiste vakkennis om problemen op te lossen. Ook krijgt u maandelijks één overzichtelijke factuur voor al uw diensten.