Downloads overzicht

1) Greenshot voor Windows

Het maken van een afbeelding van uw computerscherm, een zogeheten screenshot, kan heel handig zijn. U kunt dat dan weer toevoegen aan een archief of het versturen, als u iemand wat extra informatie wilt geven. Met Greenshot kunt u dat heel eenvoudig doen. U kunt dat doen in verschillende bestandsformaten. Greenshot is een gratis applicatie, die beschikbaar is voor Windows.

Download Greenshot voor Windows

2) Cisco AnyConnect

Cisco AnyConnect Secure Mobility Client biedt medewerkers op afstand probleemloze, zeer veilige toegang tot het bedrijfsnetwerk vanaf elk apparaat, op elk moment en op elke locatie en beschermt tegelijk de organisatie.

Functies en voordelen:

  • Toegang, overal vandaan;
  • Meer zichtbaarheid;
  • Uitgebreide bescherming;
  • Vereenvoudigd beheer en vereenvoudigde bruikbaarheid.


Download Cisco AnyConnect voor Windows

Download Cisco AnyConnect voor Mac

3) FortiClient VPN

FortiClient is een softwareprogramma die een VPN-verbindingmogelijk maakt. Een VPN-verbinding zorgt dat u in het veilige netwerk komt.. FortiClient zorgt voor endpointzichtbaarheid en compliance in het hele netwerk en integreert endpoint- en netwerkbeveiliging met automatisering en segmentatie. FortiClient deelt endpoint-telemetrie met de Security Fabric en maakt zo eenduidig endpointbewustzijn mogelijk. Daarnaast is het ook compatibel met anti-malware- of EDR-oplossingen (Endpoint Detection and Response) van derden.

Download FortiClient voor Windows

Download FortiClient voor Mac