Telefonie

Altijd een up-to-date werkplek

NVBIT biedt alle telefoniediensten onder een één dak, vast en mobiel. Zo heb je één aanspreekpunt en één factuur in de maand. Wel zo overzichtelijk.

Naadloos werkende hardware en software. Zonder zorgen.

Wij adviseren je over de beste oplossing, sluiten de gekozen abonnementen af en installeren en beheren jouw telefoniesysteem. Onze experts op de servicedesk kennen jouw situatie en staan altijd voor je klaar met de juiste vakkennis om problemen op te lossen.

Hosted telefonie (VOIP) is een flexibele telefonie oplossing voor jouw bedrijf. Het vervangt de vaste lijn en kan worden gekoppeld aan je bestaande adressenbestanden en klantvolgsystemen. De telefooncentrale in de Cloud is overal en altijd bereikbaar. Met Hosted Telefonie (VOIP) kun je niet alleen met je telefoon, maar ook met tablets en computers bellen. En dat alles voor een vaste lage prijs per maand.

Ook voor uw Mobiele telefonie kun je bij ons terecht. Wij werken onder andere samen met de grootste naam in de Nederlandse Telecomsector: KPN. Zo heb je de beste 4G dekking en veel aanvullende mogelijkheden. Wij kunnen jouw mobiele abonnement ook koppelen aan Hosted Telefonie (VOIP). Zo werken jouw systemen naadloos samen.

Ontdek hoe wij jouw bedrijf verder kunnen helpen