Koppelingen

Altijd een up-to-date werkplek

Automatiseer processen, synchroniseer gegevens en centraliseer data met API´s.

Naadloos werkende hardware en software. Zonder zorgen.

API koppelingen

Een API koppeling laat twee verschillende systemen of programma's met elkaar communiceren. Je kunt het dus zien als een soort software koppeling. Voor bedrijven kunnen API´s zeer waardevol zijn door het automatiseren van processen, synchroniseren en centraliseren van gegevens.

Schaalbaar

API's zijn makkelijk aan te passen naar de wens van jouw bedrijf. Of je er nu 10 of 10.000 gegevens verwerkt moeten worden, een API doet dit met dezelfde snelheid en precisie. Ook kun je API´s makkelijk uitbreiden wanneer jouw bedrijf groeit. We kijken samen naar de beste oplossing om het meeste uit de koppelingen te halen. Zo worden bedrijfsprocessen optimaal gestroomlijnd en bespaart het medewerkers veel routinematige handelingen.

Controle

Bij het gebruik van API´s heb je de controle over welke gegevens er met de buitenwereld worden gedeeld. Je kunt zelf bepalen welke gegevens terug worden gestuurd naar de persoon of applicatie die gebruik maakt van de API. Ook kun je de API zo ontwikkelen dat er meer of andere gegevens worden gedeeld zodra een medewerker van je bedrijf met de API communiceert. Op deze manier heb jij de controle over de gegevens die gecommuniceerd worden.

Koppelingen voor onze klanten

Denk bijvoorbeeld aan een koppeling tussen 3CX > MicrosoftAutomate en jouw bedrijf. Wanneer een klant belt naar de klantenservice van jouw bedrijf, wordt er een Flow binnen PowerAutomate opgeroepen. Deze Flow controleert via de API van jouw bedrijf of de beller al bekend is met het telefoonnummer. Als dit het geval is heeft de Flow aan 3CX de naam van de klant, het klantnummer en een link naar de klantkaart van jouw bedrijf terug. Zo weten jouw medewerkers aan de servicedesk wie er aan de lijn is en kan er via de klantkaart gekeken worden naar bijvoorbeeld openstaande orders.,

Ontdek hoe wij jouw bedrijf verder kunnen helpen