Netwerken

Altijd een up-to-date werkplek

Netwerken worden steeds complexer. NVBIT legt jouw netwerk aan en beheert deze. We zorgen er voor dat jouw apparaten en applicaties optimaal samenwerken en verminderen we de kans op storingen.

Alles voor een veilig en stabiel netwerk

Om jouw netwerk aan te leggen beginnen we met een analyse van de huidige situatie. Waar sta je en waar wil je heen? Onze experts bekijken hoe storingen beperkt kunnen worden en brengen een advies uit. Vervolgens leggen we het netwerk aan en beheren we deze. Zo werken alle apparaten en applicaties optimaal samen en verlagen we de kans op storingen.

Jouw bedrijf heeft verschillende apparaten en applicaties nodig om zo efficiënt mogelijk te kunnen presteren. Wij zorgen ervoor dat jouw printers, laptops, servers en documenten in de cloud worden ingedeeld in jouw netwerk. Wij koppelen alle apparaten en applicaties zodat ze optimaal samenwerken. Nieuw netwerk nodig? Wij brengen jouw netwerk op orde, of leggen een geheel nieuw netwerk bij je aan.

We plaatsen en beheren een firewall om jouw netwerk te beschermen tegen cybercrime. Wanneer jouw bedrijf groeit en veranderd, geven we advies over hoe jouw netwerk met jouw bedrijf mee kan groeien.

Ontdek hoe wij jouw bedrijf verder kunnen helpen