Microsoft Teams

Samenwerken makkelijker dan ooit

Vanaf ieder apparaat, vanaf iedere werkplek. Samenwerken is makkelijker dan ooit met Microsoft Teams.

Chatten, bellen en vergaderen met Microsoft Teams

Met Microsoft Teams verdeel je medewerkers in Teams. Binnen een Team komen alle collega's online bij elkaar die samenwerken aan een project. Zo kun je een Team aanmaken voor een specifieke afdeling, een project of een team voor alle managers binnen jouw bedrijf. Binnen een Team kunnen de deelnemers videogesprekken starten, elkaar bellen, chatten en documenten uploaden die iedereen binnen dat team kan downloaden en bewerken. Per team kun je applicaties toevoegen zoals Excel, Bookings, Planner, PowerPoint en nog veel meer om efficiënt samen te werken.

Met de belfunctie werk je efficiënt samen met collega's op afstand. Plan meetings met een Team, klanten of externe partners. Start eenvoudig een privé videogesprek of houd een presentatie met PowerPoint.

Samenwerken is makkelijker dan ooit met Microsoft Teams omdat je waar dan ook aan documenten kan werken met collega's. Verschillende systemen zoals Apple iOS en Windows werken moeiteloos samen. Teams kun je op verschillende devices installeren zoals je werklaptop, mobiele telefoon en tablet. Met de web-app kun je op ieder device met internet inloggen op jouw account.

Ontdek hoe wij jouw bedrijf verder kunnen helpen