Altijd een veilig werkplek

Cybercriminaliteit neemt steeds meer toe nu we steeds meer online werken. Verzeker de online veiligheid van jouw bedrijf met onze security diensten.

Naadloos werkende hardware en software. Zonder zorgen.

Preventiestrategie

Cyberveiligheid is voor onze klanten is onze prioriteit. Wij maken gebruik van een multi-laags strategie van verschillende diensten en aanbieders om zo veel mogelijk veiligheid te creëren. We beveiligen jouw data en informatie tegen fysieke en digitale aanvallen. Kwetsbaarheden in het netwerk worden door onze systemen 24/7 gemonitord en beveiligingsupdates worden automatisch geïnstalleerd, zodat je altijd up-to-date en veilig bent. Beveilig jouw data in de Cloud en op apparaten bij jou op kantoor. Wij versleutelen de data op jouw harde schijven en stellen multi-factor authenticatie in voor devices zodat jij online veilig blijft.

Jouw ISO gecertificeerde ICT-partner

Als klant van NVBIT profiteer je misschien nog wel meer van ons ISO certificaat dan wijzelf. Het certificaat toont aan dat je samenwerkt met een betrouwbare ICT partner op het gebied van informatie beveiliging die kennis.

Bedrijven worden steeds vaker gecontroleerd op hun ICT systeem. Hoe beter jouw ICT zaken geregeld zijn hoe kleiner de risico's dat jij getroffen wordt door een cyberaanval. Ook vanuit leveranciers of andere stakeholders kan het voorkomen dat je moet aantonen dat je jouw ICT goed geregeld hebt. Onze processen en diensten zijn gestandaardiseerd over al onze klanten. Als klant van NVBIT kun je aangeven dat je met een ISO27001 en NEN7510 gecertificeerde ICT-partner werkt.

Beleid en bewustzijn

Het risico op security incidenten komt niet alleen van buitenaf. Ook van binnen jouw organisatie kunnen incidenten ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan het toenemende aantal phishing mails of het lekken van informatie vanaf Cloud-accounts.

Met helder beleid voorkom je ernstige schade wanneer jouw organisatie toch onverhoopt te maken krijgt met een security incident. Wij bieden zowel online als fysieke trainingen om bewustzijn te creëren bij jouw medewerkers. Zo zorgen we er allemaal voor dat jouw organisatie online veilig blijft.

Ontdek hoe wij jouw bedrijf verder kunnen helpen