Data visualisatie

Altijd een up-to-date werkplek

Met Microsoft Power BI Dashboards krijg je meer inzicht in wat er speelt binnen jouw organisatie.

Naadloos werkende hardware en software. Zonder zorgen.

Door visualisatie van jouw bedrijfsdata krijgen je medewerkers meer inzicht in de processen die zij uitvoeren, wat de productiviteit bevorderd. Ook kan de data je helpen om de wensen van klanten beter te begrijpen. Maak de data beschikbaar voor mensen binnen en buiten jouw organisatie. Niet alleen via een beeldscherm op kantoor maar ook onderweg via de app of als integratie in de apps die binnen jouw organisatie al worden gebruikt.

Microsoft Power BI

Power BI is een pakket van Microsoft en is onderdeel van Microsoft 365. Met Power BI maak je verschillende databronnen inzichtelijk en deel je deze met personen binnen of buiten jouw organisatie. De inzichten komen tot leven in de Power BI dashboards die 360-graden beeld geven van de belangrijkste statistieken op één plaats, in realtime. Deze inzichten kunnen weergegeven worden op elk device met Power BI Mobile apps en kunnen weergegeven worden in web- of mobiele applicaties met PowerBI Embedded.

Databronnen

De databronnen van Power BI kunnen in de Cloud aanwezig zijn, zoals een database in Microsoft Azure maar er zijn ook meerdere standaard koppelingen met Cloud services beschikbaar zoals Google Analytics, Exact, Mailchimp, Facebook en Dynamics CRM. Met behulp van PowerBI Gateways is het mogelijk om data vanuit een lokale database te importeren en bijna real-time weer te geven in de Cloud dashboards.

Power BI is gratis voor alle Microsoft365 gebruikers. Wanneer je serieus gebruik wilt maken van Power BI gebruik je de Pro versie. Deze versie kost 8,40 per maand per gebruiker. Bij Microsoft365 E3 en E5 is Power BI Pro inbegrepen.

Ontdek hoe wij jouw bedrijf verder kunnen helpen