ICT Beheer

Altijd een up-to-date werkplek

Jouw situatie in kaart met onze gratis ICT- en telefoniescan

Naadloos werkende hardware en software. Zonder zorgen.

Voordat we met jouw adviestraject beginnen brengen we de huidige situatie in kaart. Zo weten we waar jouw bedrijf nu staat en identificeren we de problemen waar jij nu, of in de toekomst tegenaan loopt.

Beheer op afstand

NVBIT beheert al jouw software en systemen en houdt deze automatisch up-to-date, zodat ze altijd optimaal functioneren en jouw bedrijf online veilig blijft. Dat doen we zoveel mogelijk buiten werktijd zodat jouw medewerkers hier geen last van hebben. Als er toch een probleem is bieden we direct ondersteuning en kunnen we het vaak onmiddellijk op afstand voor je oplossen.

Netwerkbeheer

Met Netwerkbeheer van NVBIT is jouw bedrijf altijd verbonden. Wij beheren jouw interne en externe netwerken proactief om problemen te voorkomen voordat ze ontstaan. We spelen in op ontwikkelingen zodat jouw bedrijf altijd optimaal gebruik maakt van de beschikbare technologieën van morgen.

Online Back-up

Steeds meer bedrijven zijn volledig afhankelijk van hun bedrijfsgegevens. Daarom is het belangrijk dat je altijd toegang hebt tot een back-up, mocht je deze nodig hebben. Daarom kun je via NVBIT online back-ups maken van jouw gegevens. Met de online back-up van NVBIT bewaar je jouw data veilig in de Cloud en kunt u er altijd bij als dat nodig is.

Domeinregistratie en webhosting

Een website is een onmisbaar onderdeel geworden van een bedrijf. Daarom bieden wij onze klanten als extra service ook Domeinregistratie en webhosting aan. Zo weet je zeker dat jouw website altijd online is.

Ontdek hoe wij jouw bedrijf verder kunnen helpen