Hardware en software advies

De juiste apparatuur en software voor u

NVBIT biedt onafhankelijk advies over de aanschaf en installatie van hardware en softwarepakketten voor uw bedrijf. Want uw apparatuur en software moet natuurlijk aan alle eisen van uw dagelijkse werk voldoen.

Uw wensen centraal

De wensen en behoeftes van uw bedrijf – en daarmee van uw medewerkers – staan bij ons centraal. Daarom bekijken we eerst altijd de huidige situatie doormiddel van een uitgebreide ICT-scan. Zo identificeren we knelpunten. Op basis van uw situatie, wensen en toekomstplannen bevelen wij de beste apparaten en software aan.

Optimale functionaliteit

Ons advies is altijd gericht op de meest effectieve manier van werken. Met onze oplossingen willen we overlap en onnodige complexiteit voor uw medewerkers voorkomen. Want hoe minder ze moeten nadenken over de software, hoe meer aandacht ze kunnen besteden aan de inhoud van hun werk. Zo helpen we uw medewerkers efficiënter te presteren.

Werken waar en wanneer u wilt met Office 365

Uw werk gaat door, ook als u niet op kantoor bent. Daarom biedt NVBIT Microsoft® Office 365: de cloudoplossing van Microsoft. Hiermee heeft u altijd en overal toegang tot uw e-mail, agenda’s, documenten en presentaties. U kunt overal vandaan bestanden veilig opslaan. En het werkt op bijna elk apparaat met toegang tot het internet: pc, Mac, laptop, smartphone, tablet, enzovoort. Met Office 365 heeft u de beschikking over de allernieuwste cloudoplossingen voor samenwerken en communiceren, zoals Exchange Online, SharePoint Online en Lync Online.

Aanschaf en installatie

Als u eenmaal heeft besloten, kunnen wij alle hardware en software voor u aanschaffen en installeren. Zo heeft u er geen omkijken naar en kunnen uw medewerkers direct van start. Gaat er iets mis of hebben ze een vraag? Ook dan staan we voor u klaar, met ICT-beheer of werkplekondersteuning.

Meer weten?

Wilt u weten hoe wij uw bedrijf kunnen helpen bij het uitkiezen van de juiste hardware en software? Neem vandaag nog contact met ons op! Wij nemen graag de mogelijkheden met u door. U kunt ons bereiken op 072 711 28 13 of via info@nvbit.nl.