Efficiënte werkplekken

Uw werknemers zijn op hun best als hun werkplek goed functioneert. Daarom adviseert NVBIT over de beste opzet voor uw werkplekken, en beheren we als u wilt alle software en hardware.

Een werkplek inrichten

Bij het inrichten van een werkplek staan de taken en behoeftes van de medewerker centraal. We kijken naar de inhoud van de functie. Welke software en eventueel hardware hoort hierbij? En tot welke centrale systemen moet de werknemer toegang krijgen? Hoe beter we de situatie kennen, des te beter de werkplek.

Online werkplekken

Online werkplekken bieden veel flexibiliteit, omdat ze overal en met allerlei apparaten toegankelijk zijn. Met een online werkplek worden alle programma’s en documenten van uw medewerkers in een beveiligde cloud opgeslagen. Zo zijn uw medewerkers niet meer gebonden aan hun eigen bureau op kantoor, waardoor ze makkelijker van plek kunnen wisselen of vanuit huis of onderweg kunnen werken.

Altijd up-to-date

Voor de meeste software komen er heel regelmatig updates uit. Maar het updaten van de ene software kan weer invloed hebben op de werking van een ander programma. Daarom beheren wij uw software-updates. Zo hoeft u zelf geen onderzoek te doen en zijn uw programma’s altijd up-to-date. Het updaten zelf doen we zoveel mogelijk buiten werktijd, zodat uw bedrijf hier zo min mogelijk last van heeft.

Ondersteuning op afstand

Ondanks proactief onderhoud kan het altijd gebeuren dat er een probleem optreedt met uw software. Daarom hebben wij een servicedesk die uw medewerkers direct op afstand kan ondersteunen. U of uw medewerker hoeft ons alleen maar op te bellen. Via ons remote-assistance programma kunnen we met uw toestemming de computer overnemen en vrijwel alle problemen oplossen. En kan het probleem niet op afstand worden opgelost? Dan komen we zo snel mogelijk langs. Zo waarborgen we de continuïteit voor uw bedrijf.

Meer weten?

Wilt u weten hoe wij uw bedrijf kunnen helpen bij het opzetten en beheren van uw werkplekken? Neem vandaag nog contact met ons op! Wij nemen graag de mogelijkheden met u door. U kunt ons bereiken op 072 711 28 13 of via info@nvbit.nl.