072 711 28 13  |  Support  |  EN

Als klant van NVBIT hoeft u zich nooit zorgen te maken over uw ICT. Wij beheren proactief al uw systemen en waarborgen zo de continuïteit voor uw bedrijf.

Beheer op afstand

NVBIT beheert al uw software en systemen en houdt deze automatisch up-to-date, zodat ze altijd optimaal functioneren. Dat doen we zoveel mogelijk buiten werktijd. Zo hebben uw medewerkers er geen last van. Als er toch een probleem is, bieden we direct ondersteuning en kunnen we het vaak onmiddellijk oplossen. Uw ICT-beheer is dus in goede handen bij NVBIT.

Netwerkbeheer

Met Netwerkbeheer van NVBIT is uw bedrijf altijd verbonden. Wij beheren uw interne en externe netwerken proactief om problemen te voorkomen voordat ze ontstaan. Bovendien zorgen we dat uw bedrijf in de toekomst makkelijk kan inspelen op de ontwikkelingen op het gebied van internet en netwerken.

Online Backup

Steeds meer bedrijven zijn volledig afhankelijk van hun bedrijfsgegevens. Maar die zijn kwetsbaar voor storingen en calamiteiten. Daarom kunt u via NVBIT Online backups maken van uw gegevens. Met de online backup van NVBIT bewaart u uw data veilig in de cloud, en kunt u er altijd bij als u het nodig heeft.

Domeinregistratie en webhosting

Uw website is een belangrijk onderdeel van uw bedrijf. Daarom bieden wij onze klanten als extra service ook Domeinregistratie en webhosting aan. Zo weet u zeker dat uw website altijd online is.

Volledige ondersteuning

NVBIT uit Alkmaar biedt volledige ICT ondersteuning. De experts van onze servicedesk kennen uw situatie en staan altijd voor u klaar. Vaak kunnen we het probleem al op afstand oplossen. Lukt dit niet? Dan komen we zo snel mogelijk naar u toe. Het ICT-beheer kunt u rustig aan onze specialisten overlaten zodat u alle tijd aan uw eigen werkzaamheden kunt besteden.