072 711 28 13  |  Support  |  EN

NVBIT biedt telefonieoplossingen op maat voor uw bedrijf. Voor vast (VOIP) en mobiel. Zo heeft u één aanspreekpunt, en ontvangt u één factuur in de maand. Wel zo overzichtelijk.

Hosted Telefonie

Hosted Telefonie (VOIP) voor kantoor

Hosted Telefonie (VOIP) is een flexibele telefonieoplossing voor uw bedrijf. Het vervangt de vaste lijn, en kan worden gekoppeld aan uw bestaande adressenbestanden en klantvolgsystemen. De telefooncentrale in de cloud is overal en altijd bereikbaar. Met Hosted Telefonie (VOIP) kunt u niet alleen met uw telefoon, maar ook met tablets en computers bellen. En dat alles voor een vaste lage prijs per maand.

Mobiele telefonie

Mobiele telefonie bij een betrouwbare partner

Ook voor uw Mobiele telefonie kunt u bij ons terecht. Hiervoor werken wij o.a. samen met de grootste naam in de Nederlandse Telecomsector: KPN. Zo heeft u de beste 4G dekking en veel aanvullende mogelijkheden. Wij kunnen uw mobiele abonnement ook koppelen aan Hosted Telefonie (VOIP). Zo werken uw systemen straks naadloos met elkaar samen.

Volledig verzorgd

Als u uw telefonie bij ons onderbrengt, heeft u één centraal aanspreekpunt voor al uw vragen. Wij adviseren u over de beste oplossing, sluiten de gekozen abonnementen af, en installeren en beheren uw telefoniesysteem. Bij NVBIT kunt u terecht voor VOIP en mobiele telefonie. Onze experts op de servicedesk kennen uw situatie en staan altijd voor u klaar met de juiste vakkennis om problemen op te lossen. Ook krijgt u maandelijks één overzichtelijke factuur voor al uw diensten.