072 711 28 13  |  Support  |  EN

Profiteer van de meest moderne telefonie oplossing

15 oktober 2020 | Categorie: ICT-beheer, Nieuws


NVBIT is altijd op zoek naar de oplossing die het beste bij de klant past. Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met Pocos voor een nog completer aanbod van telefonieoplossingen. Zo kunnen we onze klanten blijven ontzorgen en bieden we altijd de best passende oplossing.

Met ons recente partnership kunnen we de innovatieve technologie van 3CX aanbieden.
Deze oplossing biedt onder meer:
– Gesprekken opnemen en meeluisteren
– Synchronisatie met Office 365
– Standaard CRM integraties, of maatwerk koppelingen via API
– Webportal, Webclient, een Android/iOS App en een Google Chrome extensie.

Pocos

Pocos is ruim 20 jaar actief als onafhankelijke wholesale internetserviceprovider en telecomoperator en biedt via het eigen netwerk connectiviteitsdiensten, hosted telefonieomgevingen, SIP-trunking, mobiel en datacenterdiensten aan.
Pocos biedt zijn diensten aan via hun eigen, redundant uitgevoerde netwerk. De netwerkomgeving is opgebouwd met uitsluitend de allerbeste apparatuur in hypermoderne datacenters in Eindhoven, Amsterdam en Brussel. Ze werken uitsluitend met zorgvuldig geselecteerde partners, en NVBIT is daarom blij dat zij met ons de krachten gebundeld hebben!

3CX

3CX biedt een op software gebaseerde technologie, specifiek ontwikkeld voor Microsoft Windows. Deze technologie vervangt de traditionele PBX-hardware en is gebaseerd op de SIP-norm, die gemakkelijk te beheren is en waarmee je elke SIP-telefoon kunt gebruiken.
3CX is inmiddels bij meer dan 30.000 organisaties geïmplementeerd, staat bekend om zijn eenvoudige beheer en installatie en biedt een onderscheidende innovatieve en geavanceerde technologie. Na een snelle configuratie van enkele minuten kan 3CX op een lokaal Windows- of Linux systeem draaien, of gevirtualiseerd met Hyper-V of VMware.

Microsoft Teams Trunk

Teams is inmiddels onmisbaar bij veel organisaties en Pocos begrijpt dit. De Microsoft Teams Trunk maakt het mogelijk om ook met contactpersonen buiten jouw organisatie via een client online samen te werken én te bellen binnen Microsoft Teams. De verbinding loopt via een gewoon telefoonnummer, maar zonder dat er een eigen telefoontoestel of bedrijfscentrale nodig is.

Gebruikers van Microsoft 365 met een Enterprise of Business licentie kunnen gebruik maken van
Microsoft Teams Direct Routing. Deze geeft toegang tot het openbare telefonienetwerk. Microsoft noemt deze functie ‘Phone System Direct Routing’.

De voordelen van de Pocos Microsoft Teams Trunk:

– Volledig geautomatiseerd orderproces; geen wachttijden
– Eenvoudig in te stellen in de Pulse partner portal
– Makkelijk telefoonnummers koppelen
– Volledige beveiliging door sterke encryptie van signalering, audio en video
– Geen extra kosten t.o.v. een ‘gewone’ SIP-trunk
– Betalen per trunk kanaal – niet per gebruiker.

Meer weten?

Is deze technologie na het lezen van dit artikel dé oplossing voor jouw organisatie? Neem contact met ons op of mail ons op info@nvbit.nl!