Hoe synchroniseer ik mijn OneDrive of SharePoint kanaal?

4/1/2022
Microsoft 365
  1. Log in op de Office 365 portal
    Ga naar https://portal.office365.com en log in.
  2. Open Sharepoint
    Dit doe je door het app menu te openen, deze vind je links boven. Selecteer SharePoint.
  1. Open de Sharepoint site
    Mogelijk staat de site die je wilt synchroniseren al onder voorgestelde sites of sites die je volgt. Mocht dit niet het geval zijn klik dan op de zoekbalk en typ de betreffende naam in van de site, bijvoorbeeld: Administratie

Open daarna deze site

4. Open de documenten map
Selecteer documents.

1. Synchroniseer de site
    Selecteer de knop synchroniseren. Er zal nu toestemming worden gevraagd om Onedrive te openen, sta dit toe en klik daarna in de Onedrive pop-up op synchroniseren.
    Mogelijk moet je eerst nog inloggen.

6. Resultaat
Je kunt nu documenten openen vanuit de Windows Verkenner.

Lees ook

Microsoft 365
1/26/2023
Werken met Apps in Teams

Microsoft Teams bevat vele apps die je kunt inzetten om nog productiever samen te werken.

Slimmer werken
1/19/2023
Data visualiseren met Microsoft Excel

In dit artikel lichten we een aantal manieren toe waarop je data kan visualiseren met Microsoft Excel.

Security
1/10/2023
Sterke wachtwoorden voor jouw online accounts

In dit artikel vertellen we je hoe je jouw online accounts het beste kunt beveiligen.