Hoe synchroniseer ik mijn OneDrive of SharePoint kanaal?

4/1/2022
Microsoft 365
  1. Log in op de Office 365 portal
    Ga naar https://portal.office365.com en log in.
  2. Open Sharepoint
    Dit doe je door het app menu te openen, deze vind je links boven. Selecteer SharePoint.
  1. Open de Sharepoint site
    Mogelijk staat de site die je wilt synchroniseren al onder voorgestelde sites of sites die je volgt. Mocht dit niet het geval zijn klik dan op de zoekbalk en typ de betreffende naam in van de site, bijvoorbeeld: Administratie

Open daarna deze site

4. Open de documenten map
Selecteer documents.

1. Synchroniseer de site
    Selecteer de knop synchroniseren. Er zal nu toestemming worden gevraagd om Onedrive te openen, sta dit toe en klik daarna in de Onedrive pop-up op synchroniseren.
    Mogelijk moet je eerst nog inloggen.

6. Resultaat
Je kunt nu documenten openen vanuit de Windows Verkenner.