Microsoft 365 Business Standard vs. Business Premium

Wat is het verschil tussen Microsoft 365 Business Standard en Microsoft Business Premium?

DATUM
7/19/2022
CATEGORIE
Microsoft 365

Microsoft werkt met verschillende pakketten voor zakelijk gebruik, zoals Microsoft 365 Business Standard en Microsoft Business Premium. In dit artikel lichten wij de verschillen toe zodat jij kunt bepalen welk pakket het best bij jouw organisatie past.

Microsoft 365 Business Standard

Microsoft 365 Business Standard is het Office-pakket van Microsoft wat we allemaal kennen. Het pakket geeft je toegang tot Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access en Publisher. Daarnaast wordt deze aangevuld met een aantal services en bedrijfsspecifieke applicaties zoals Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business, Microsoft Teams, Outlook Customer Manager en Microsoft Bookings. Deze applicaties helpen je productiever en efficiënter te werken.

Met Microsoft 365 Business Standard organiseer je vergaderingen tot 300 deelnemers, chat en bel intern en extern met gasttoegangen en maak, deel en bewerk je Daarnaast biedt het Standard een mailbox van 50GB per gebruiker en verstuur je bijlagen tot 150 MB. Ook kan iedere gebruiker tot 1 TB aan bestanden opslaan in OneDrive voor bedrijven. Met Microsoft 365 Business Standard heb je altijd en overal toegang tot jouw documenten: dankzijde mobiele Office 365-apps. Je kunt documenten bekijken, bewerken en delen, ook als je vanuit huis werkt of onderweg bent.

Microsoft 365 Business Premium

Microsoft 365 Business Premium biedt naast de bekende Office-apps ook Cloudservices met uitgebreide beveiliging die je bedrijf helpt te beschermen tegen geavanceerde cyberbedreigingen. Microsoft 365 Business Premium is geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven met maximaal 300 gebruikers. Het biedt de productiviteitsmogelijkheden van Microsoft 365 Business Standard en uitgebreide beveiligings- en beheerfuncties om bedrijfsgegevens te beschermen.

Als toevoeging op het Standard pakket biedt Premium ook toegang tot Intune, Microsoft Defender, Azure Information Protection, Azure AD Premium P1 en Azure Virtual Desktop.

Geavanceerde security

Microsoft Business Premium bevat onder andere de volgende geavanceerde security services:

• Office 365 Advanced Threat Protection (ATP): extra bescherming tegen phishing, onveilige bijlagen en links, en geavanceerde malware.
  • Information Rights Management (IRM): beheer de toegang tot bedrijfsdocumenten of andere bedrijfsdata door
  • beperkingen op te leggen.
  • Windows Defender: beveilig Windows 10-toestellen tegen virussen, spyware en andere schadelijke software.
  • Exchange Online Archiving: voorkom het verlies van e-mails door onbeperkte archivering en lange termijn behoud in te schakelen.

Standard vs. Premium

Wij bij NVBIT geven de voorkeur aan Microsoft 365 Business Premium vanwege de beste productiviteit in zijn klasse, met geavanceerd beveiligings- en apparaat beheer om je bedrijf te beschermen tegen cyberbedreigingen.

Ook upgraden naar de beste tools? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van Microsoft Business Premium.