Wat is Microsoft Planner?

Wat is Microsoft Planner?

DATUM
4/14/2023
CATEGORIE
Microsoft 365

Microsoft Planner is een projectmanagementtool waarmee teams efficiënter kunnen samenwerken en projecten kunnen plannen, bijhouden en beheren. Het is een geweldige tool voor teams die werken aan verschillende projecten en die behoefte hebben aan een georganiseerde en gestroomlijnde manier om hun taken en deadlines bij te houden. In dit artikel vertellen we je waar je Planner voor kunt inzetten en hoe je de applicatie installeert.

Wat is Microsoft Planner?

Microsoft Planner is een cloudgebaseerde projectmanagementtool die is ontworpen om teams te helpen bij het organiseren van taken en projecten. Het is geïntegreerd met andere Microsoft-apps zoals Office 365, Teams, SharePoint en OneNote, waardoor het eenvoudig te gebruiken en toegankelijk is voor iedereen binnen een organisatie.

Met Microsoft Planner kunnen teams taken toewijzen aan individuele teamleden, deadlines instellen, bestanden delen en prioriteiten instellen. Het biedt een visuele manier om de voortgang van een project te volgen, inclusief de status van elke taak en de tijdlijn voor het voltooien van het project.

Wat zijn de voordelen van Microsoft Planner?

Er zijn verschillende voordelen van Microsoft Planner, waaronder:

  1. Eenvoudig te gebruiken: Microsoft Planner is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Het biedt een visuele manier om taken en projecten te organiseren, waardoor het gemakkelijk is voor teamleden om bij te blijven.
  2. Geïntegreerd met andere Microsoft-apps: Microsoft Planner is geïntegreerd met andere Microsoft-apps zoals Office 365, Teams, SharePoint en OneNote. Dit betekent dat teams gemakkelijk bestanden kunnen delen en communiceren zonder tussen verschillende apps te hoeven schakelen.
  3. Realtime updates: Microsoft Planner biedt realtime updates, wat betekent dat teamleden altijd op de hoogte zijn van de voortgang van het project en eventuele wijzigingen in de planning.
  4. Mobiele toegang: Microsoft Planner is beschikbaar op mobiele apparaten, wat betekent dat teamleden altijd en overal toegang hebben tot hun taken en projecten.

Hoe installeer je Microsoft Planner?

Als je gebruik maakt van Office 365, is Microsoft Planner al beschikbaar voor je organisatie. Ga naar de app launcher en zoek naar Microsoft Planner. Als het niet is geïnstalleerd, kun je het eenvoudig toevoegen door de instructies op het scherm te volgen.

Als je geen gebruik maakt van Office 365, kun je Microsoft Planner als een afzonderlijke app downloaden vanuit de Microsoft Store. De app is beschikbaar voor Windows 10, iOS en Android. Ga naar de Microsoft Store en zoek naar Microsoft Planner. Klik op 'Installeren' en volg de instructies op het scherm om de app te installeren.

Ook werken met Microsoft Planner?

Microsoft Planner is een geweldige projectmanagementtool die teams helpt bij het organiseren en beheren van projecten. Het is eenvoudig te gebruiken, geïntegreerd met andere Microsoft-apps en biedt realtime updates. Of je nu werkt aan een groot project of gewoon je takenlijst wilt organiseren, Microsoft Planner kan je helpen bij het behalen van je doelen. Ook werken met Microsoft Planner? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Lees ook

Microsoft 365
7/21/2023
Wat is Viva Goals?

In deze blog lees je over goal-tracking in Microsoft Teams met Viva Goals.

Slimmer werken
6/27/2023
Het optimaliseren van Bedrijfsprestaties met Power BI

In deze blog zullen we ontdekken hoe Power BI-dashboards kunnen bijdragen aan het creëren van overzichtelijke doelen.

Slimmer werken
6/22/2023
Efficiënt werken met Microsoft OneNote

In dit artikel lichten we toe wat One Note is en hoe je deze applicatie kunt inzetten om productiever te werken.