Hoe voeg ik een persoon toe aan mijn Outlook agenda?

4/1/2022
Microsoft 365
  1. Open de agenda in Outlook.

2. Selecteer de juiste agenda, klik daarna op Agenda delen.

3. Het machtigingenvenster van de agenda verschijnt, klik op toevoegen:

4. Zoek de persoon op waarmee je jouw agenda wilt delen. Selecteer deze en klik daarna op OK.

5. Onder machtigingen kun je vervolgens aangeven wat deze persoon wel of niet mag. Klik daarna ok OK.

6. De persoon krijgt nu per e-mail een melding dat hij / zij is uitgenodigd om jouw agenda toe te voegen aan Outlook.

7. Wanneer deze persoon de uitnodiging accepteert wordt de agenda automatisch toegevoegd aan Outlook.

Lees ook

Microsoft 365
1/26/2023
Werken met Apps in Teams

Microsoft Teams bevat vele apps die je kunt inzetten om nog productiever samen te werken.

Slimmer werken
1/19/2023
Data visualiseren met Microsoft Excel

In dit artikel lichten we een aantal manieren toe waarop je data kan visualiseren met Microsoft Excel.

Security
1/10/2023
Sterke wachtwoorden voor jouw online accounts

In dit artikel vertellen we je hoe je jouw online accounts het beste kunt beveiligen.