9/29/2022
Slimmer werken

Wanneer je werkt met Microsoft 365 ben je vast bekend met apps zoals Word, Outlook, Teams en Excel. Microsoft 365 biedt ook minder bekende applicaties die jouw werkzaamheden een stuk eenvoudiger kunnen maken. In deze blog lichten we onze favoriete applicaties van Microsoft 365 toe.

Bookings

Laat klanten zelf afspraken inplannen met Microsoft Bookings, zelfs wanneer je gesloten bent. Zo voorkom je heen-en-weer mails waar jullie beide op reactie moeten wachten. In dit artikel van BK IT Solutions vind je een stap voor stap handleiding hoe je Microsoft Bookings kunt installeren.

Microsoft Flow

Microsoft Flow is een Cloud-gebaseerde dienst die het voor line-of-business gebruikers eenvoudig maakt om workflows te bouwen om tijdrovende bedrijfstaken en -processen te automatiseren tussen applicaties en diensten. Je kunt Flow onder andere gebruiken om bestanden tussen applicaties te synchroniseren, bestanden van een service naar de andere te kopiëren, gegevens van de ene app te verzamelen en in een andere op te slaan.

Planner

Teams kunnen nieuwe planningen maken, taken organiseren en toewijzen, bestanden delen, chatten en vervaldatums instellen met Microsoft Planner. Ook kun je documenten koppelen aan specifieke taken, samen bewerken en gesprekken te voeren rond specifieke taken. Planner maakt samenwerken eenvoudiger.

OneNote

Omdat we steeds mobieler worden is het belangrijk om onderweg informatie vast te leggen. Met OneNote kun je op elk apparaat aantekeningen maken en deze vervolgens op ieder ander apparaat weer ophalen.

Forms

Met Microsoft Forms ka je op een eenvoudige en snelle manier aangepaste quizzen, enquêtes, vragenlijsten, registraties en meer maken. Wanneer je een quiz of formulier maakt, kun je anderen uitnodigen om te reageren via elke webbrowser, zelfs op mobiele apparaten. Wanneer de resultaten worden ingediend, kun je de ingebouwde analyses gebruiken om de reacties te evalueren. Gegevens uit formulieren, zoals quizresultaten, kunnen eenvoudig naar Excel worden geëxporteerd voor extra analyse of beoordeling.

Weet wat je in huis hebt

Door je bewust te zijn van de beschikbare applicaties van Microsoft 365 kun je nog efficiënter werken. Benieuwd naar alle mogelijkheden van Microsoft 365? In dit artikel lees je meer over het verschil tussen de beschikbare abonnementen.